Καλάθι0Item(s)

Δεν έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν στο καλάθι σας

Product was successfully added to your shopping cart.

Η εταιρεία www.kagourokids.gr ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο  των διαδικτυακών πωλήσεων από τον Απρίλιο του 2019.

Το www.kagourokids.gr εδρεύει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου. Ξεκινώντας τις πωλήσεις του στο διαδίκτυο δεν σημαίνει όμως ότι τότε ξεκίνησε και την επαγγελματική του δραστηριότητα. Αντιθέτως, η δραστηριοποίηση της στο χώρο του ρούχου και ιδιαίτερα του παιδικού ξεκινά από το 2005.

Η αγάπη μας για τα παιδιά μας κάνει κάθε ημέρα να αναπτυσσόμαστε όσο μπορούμε και να ψάχνουμε για εσάς είτε από ελληνικές είτε από εισαγόμενες εταιρείες τα καλύτερα και ποιοτικότερα ενδύματα.

Το kagourokids.gr εκτός από την συνεργασία της με βιοτεχνίες έτοιμων ενδυμάτων, έχει ξεκινήσει τώρα και 4 περίπου  χρόνια να ράβει και να παρασκευάζει δικά της ρούχα εξαιρετικής ποιότητας και ραφής ,σε μοναδικά σχέδια, όπως φόρμες, σετ για αγόρια, παντελόνια φόρμας, μπλουζάκια φούτερ και εποχιακά, σετ καλοκαιρινά για αγόρια και κορίτσια, σετ εποχιακά με κολάν ,μπλουζάκια για κορίτσια και άλλα πολλά.

Βασικό μας μέλημα 14 χρόνια τώρα είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν ποιοτικά και ανθεκτικά ενδύματα στα παιδιά σας, καθώς και να στηρίζουμε όσο το δυνατόν μπορούμε τις ελληνικές βιοτεχνίες.

Η νέα μας προσπάθεια στις διαδικτυακές πώλησης μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας με μοναδικό μας μέλημα, την ευχαρίστηση των πελατών μας.